3113

OPETH

Chez les Éternels :

Chroniques 15
Moyenne notes 16
Live-Reports 8
Interviews 2
Dossiers 2




Discographie :


1815 Orchid
(1995)
18/20
412 Morningrise (2)
(1996)
18/20
411 Morningrise
(1996)
16/20
413 My Arms, Your Hearse
(1998)
16/20
816 Still Life
(1999)
15.5/20
3113 Blackwater Park
(2001)
19.5/20
414 Deliverance
(2002)
17/20
4450 Damnation
(2003)
17/20
415 Ghost Reveries
(2005)
13.5/20
1441 The Roundhouse Tapes (live)
(2007)
17/20
2203 Watershed
(2008)
14.5/20
5280 Heritage
(2011)
14/20
6702 Pale Communion
(2014)
13/20
17527 Sorceress
(2016)
14/20
18385 In Cauda Venenum
(2019)
15/20

Live-Reports :


Lille - Splendid (06 mars 2003)
Cincinnati - Bogart's (16 février 2004)
Lyon - Transbordeur (11 décembre 2005)
Summer Breeze 2009 (15 août 2009)
Hellfest (19 juin 2011)
Hellfest (22 juin 2014)
Paris - Bataclan (05 novembre 2014)
LKA - Longhorn - Stuttgart (11 novembre 2016)

Interviews :


Mikael Åkerfeldt (chant+guitare) (03 avril 2008)
Martin Mendez (basse) (19 juin 2011)


Dossiers :


Death-metal : les hérétiques
La Grande Battle des années 2000





©Les Eternels / Totoro mange des enfants corporation - 2012 - Tous droits réservés
Latex Dresses for Prom,Latex catsuits in the goth subculture latex clothes The potential dangers of overheating and dehydration while wearing latex catsuits,The ethics of wearing and producing latex clothing sexy latex clothing
Trefoil polaroid droit 5 polaroid milieu 5 polaroid gauche 5