1587

LOFOFORA

Chez les Éternels :

Chroniques 9
Moyenne notes 15
Live-Reports 1
Interviews 2
Dossiers 1




Discographie :


1586 Lofofora
(1995)
15/20
1587 Peuh !
(1996)
18.5/20
1588 Dur Comme Fer
(1999)
15/20
1589 Le Fond Et La Forme
(2003)
14/20
1590 Lames De Fond (CD/DVD)
(2004)
15.5/20
1591 Les Choses Qui Nous Dérangent
(2005)
13.5/20
1174 Mémoire de Singes
(2007)
15/20
6774 Monstre Ordinaire
(2011)
13/20
6779 L'Épreuve du Contraire
(2014)
13/20

Live-Reports :


Lille - Splendid (29 mai 2008)

Interviews :


Reuno (chant) - 1ère partie (06 février 2008)
Reuno (chant) - suite et fin (06 février 2008)


Dossiers :


La fusion





©Les Eternels / Totoro mange des enfants corporation - 2012 - Tous droits réservés
Latex Dresses for Prom,Latex catsuits in the goth subculture latex clothes The potential dangers of overheating and dehydration while wearing latex catsuits,The ethics of wearing and producing latex clothing sexy latex clothing
Trefoil polaroid droit 6 polaroid milieu 6 polaroid gauche 6