17927

THY CATAFALQUE

Chez les Éternels :

Chroniques 9
Moyenne notes 17
Live-Reports 1
Interviews 2
Dossiers 6




Discographie :


5055 Róka Hasa Rádió
(2009)
18/20
4951 Rengeteg
(2011)
15.5/20
17168 Sgùrr
(2015)
18/20
17496 Meta
(2016)
18/20
17927 Geometria
(2018)
19/20
18297 Naiv
(2020)
14/20
18738 Vadak
(2021)
17/20
19112 Mezolit (live)
(2022)
16/20
19310 Alföld
(2023)
14/20

Live-Reports :


Colmar - Le Grillen (01 avril 2024)

Interviews :


Tamás Kátai (28 février 2012)
Tamäs Kátai (26 septembre 2016)


Dossiers :


Death-metal : les hérétiques
Eternotop 2015
Eternotop 2016
Eternotop 2018
Le TOP 2020
Eternotop 2021





©Les Eternels / Totoro mange des enfants corporation - 2012 - Tous droits réservés
Latex Dresses for Prom,Latex catsuits in the goth subculture latex clothes The potential dangers of overheating and dehydration while wearing latex catsuits,The ethics of wearing and producing latex clothing sexy latex clothing
Trefoil polaroid droit 6 polaroid milieu 6 polaroid gauche 6